header
Omdat de bootcombi op de fandag binnen no-time was uitverkocht zijn er veel supporters die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Vanwege de grote belangstelling zijn wij gaan kijken of er manier was om meer supporters mee te nemen.
Dit leek niet mogelijk totdat we gisteren van de bootenboer hoorden dat er door een afzegging een grotere boot beschikbaar is.

Onder voorbehoud zijn er daarom 60 extra kaarten beschikbaar voor de alternatieve combi van dit jaar. Waarom onder voorbehoud? Omdat een grotere boot en extra bus terug ons een hoop geld kosten en we willen voorkomen dat we maar 10 v/d 60 extra kaarten voorkopen en dus voor een hoop geld de boot ingaan.
Daarom doen we het als volgt: Je kan je vanaf nu t/m a.s zaterdagavond 22.00u hier inschrijven. Alleen volledig ingevulde formulieren met kloppende naam, tel.nr, scc-nummer enz. worden geaccepteerd.

Als we minimaal 50 inschrijvingen hebben kan je dan a.s. zondag (NAC-AZ) voor en na de wedstrijd in het supportershome (boven het Bea) komen betalen. Je betaald €25,- voor je kaartje voor de boot. Het is voor ons niet meer mogelijk om voor de extra passagiers kaarten voor wedstrijd te regelen dus: een kaartje voor de wedstrijd moet je zelf halen.

We maken op zondagochtend bekend of we genoeg inschrijvingen hebben om de extra grote boot door te laten gaan

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: