header

Acties 2006/2007

Zoals elk jaar, werd er ook deze keer weer een actieve alternatieve combi georganiseerd. Deze keer werd er gekozen voor een vierdaagse naar nijmegen.
Op het darttoernooi werd het plan wereldkundig gemaakt, en er volgende vele zatte aanmeldingen.

Het enige jammere aan de jaarlijkse Fandag is dat deze al om 17:00u is afgelopen. Nadat de laatste twee fandagen in de binnenstad van Breda waren gehouden, is er de traditie ontstaan om daarna een afterparty te houden.

Na de degradatie van RBC moest er een andere eindbestemming gevonden worden voor de Ark van NOAD. Na de positieve ervaring hadden die we hadden met de alternative combi's naar Waalwijk werd er contact opgenomen met de bootmaatschappij of er een manier was om met de boot in Waalwijk te komen.
Dit bleek het geval, en na twee telefoontjes met de gemeente Waalwijk was alles geregeld.
Stampesvol uitverkocht, ging de TitaNAC met 200 man erop richting Waalwijk. Bovendeks kon men weer gezellig van het uitzicht genieten, benedendeks vond er weer een mini United We Dance plaats. DJ's waren deze keer Whistle, Wakiyan en Vortex.

Na de thuiswedstrijd tegen willem 2 bleek het "Brabantse NAChten zijn lang" spandoek verdwenen te zijn. De link naar kruiken met losse handjes was niet zo moeilijk te leggen, dit werd later nog bevestig door domme reacties van wat internetkruiken.

Nieuwe bierleverancier Bavaria wilde iets "leuks" doen voor de NACsupporters. Iets wat al heel lang op ons verlanglijstje stond was een grote vlag voor de Eretribune. Na een heuse wedstrijd, waarin allerlei prachtige ontwerpen langskwamen, werd er van het winnende ontwerp en vlag van 45 bij 20 meter gemaakt.

Het was weer tijd voor een Breda Loco's bus naar Rotterdam. Met een volle bus geel-zwart gemutste supporters mochten we naar het traininigscomplex van Sparta.
De Spartaanen hadden van hun verloren wedstrijden geleerd, en hadden zich duidelijk versterkt met betere spelers.

Deze keer werd er gekozen voor een sfeeractie op VakG. Naast de gebruikelijke VakG vlag werden er 65 gele zwaaivlaggen op de trappen gelegd, en er was een bordjesactie met in het rood met wit het wapen van Breda.

Zoals elk jaar, zullen de Breda Loco's ook dit jaar waar het eindfeest 'United We Dance' organiseren.
Na hiermee begonnen te zijn in 2004 in de Mezz, is dit inmiddels al de derde editie die zal plaatsvinden in het Rat Verlegh stadion.

Zoals vele Breda Loco's activiteiten wordt ook het darttoernooi jaarlijks wegens succes geprolongeerd.
Ook dit jaar zal er op beide edities weer een afvaardiging van de selectie aanwezig zijn.