header

Acties 2004/2005

Na de eerste editie in de Mezz werd United We Dance dit jaar voor het eerst georganiseerd in het Rat Verlegh Stadion.
Met de verdubbeling van het aantal toeschouwers, en de mogelijkheid om meerdere areas te hebben op één avond werd deze tweede editie een daverend succes.

Na twee jaar van lichamelijke inspanning tijdens de alternatieve combi's was het deze keer tijd om stijlvol richting Waalwijk te vertrekken.
Met twee streched limo's, een echte yellow cab, een partypatrol en een orginele mercedes uit '34 togen 34 NACsupporters strak in het pak naar de wedstrijd RKC - NAC.

Na avondenlang figuurzagen en spandoek spuiten werd in de nacht van woensdag 20 april 2005 met 35 man vertrokken richting Stilburg om dit officieel uit te roepen tot stiltegebied.
Op de toegangswegen werd men door middel van spandoeken gewaarschuwd dat men het Stiltegebied naderde en er werden die nacht 100 houten zwanen, kippen, schapen, ratten en andere dieren losgelaten op verschillende plaatsen in Tilburg.

Na het eerste van de eerste editie werd besloten om van het darttoernooi halfjaarlijks evenement te maken. Onder de aanwezigen waren onder andere Bart van den Eede en Mark Schenning.
Met 42 koppels op beide edities waren deze keer iets eerder klaar dan pas om drie uur 's nachts.

Nadat willem 2'ers voor de derby Willem 2 - NAC (gewonnen met 2-0) een aanhangertje mest gedumpt hadden bij het NAC stadion. De Breda Klieder Crew werd verzameld en het 35 meter lange spandoek: "Kruiken schijten nu al voor NAC! Laat ze morgen d'r eigen stront maar slikken" werd nog snel gemaakt.

Omdat je nooit te jong bent om te leren hoe je een echte NACsupporter wordt zijn de Loco's vrijwilligers geworden bij de Kidzclub.
Tijdens de workshop "Hoe word ik een echte NACsupporters" kregen de kleine NACfans les in liedjes zingen, vlaggen en sjaaltjes maken.

Voor de wedstrijd van het seizoen 2004/2005 werd het spandoek: 'Liever een soa aan m'n zak Dan een trommel in m'n vak' verzonnen. Vanwege het doorslaande succes werd besloten de Liever... Dan... traditie in te voeren.<
Met teksten als 'Liever een slok uit de Mark, dan met Spooren naar het park', 'Liever bukken in een Gaycafe Dan via Feyenoord naar RKC' en 'Liever een spandoek wat niet rijmt Dan fan van willem 2' werd zeer regelmatig de landelijke media gehaald.