header

Acties 2003/2004

Het was half 6 's ochtends op de toentertijd beruchte NAC chat toen onzalige idee ontstond om te voet naar Roosendaal te lopen.
Dit idee werd diezelfde nacht nog online gezet op het NACforum. Toen de bedenkers 's middags wakker werden en het bericht op het forum wilden verwijderen waren er al negen aanmeldingen.

Dit jaar organiseerden de Loco's voor het eerst United We Dance. Dit jaar waren er nog twee edities (Yellow en Black).
Met in het achterhoofd het 'Wir Fressen Papagaoi' feest in de Para, en de legendarische VakG feesten vond deze eerste editie van UWD plaats in het nieuwe poppodium Mezz.

Verschillende lastige mensen vroegen al een tijdje om een darttoernooi. Dus organiseerden de Loco's samen met de NACsupportersvereniging het grote NAC dartstoernooi.
Maar liefst 54 koppels schreven zich in. Ook het centrale duo van NAC Penders en Schenning melden zich aan.

Voor het eerst in het bestaan van de Breda Loco's organiseerden wij een bordjesactie. Deze vond plaats op de B-side, de eretribune, en Vak G. Op de B-side waren groot de letters N A C te zien. De eretribune was geel zwart geblokt en op Vak G kon je de drie kruizen van Breda zien.

Na het behalen van Europees voetbal vorig seizoen werd NAC tijdens de loting gekoppeld aan Newcastle United.
NAC sloeg de plank complete mis met haar arrangementen en bood alleen een veel te dure vliegreis aan.

Na jarenlange trouwe dienst nam Gabor Babos afscheid in Breda. De Loco's vonden dat dit niet onopgemerkt voorbij mocht gaan.
Na lang toegezongen te zijn met het nummer "Babos a la playa" was er natuurlijk geen andere optie dan 3000 strandballen te regelen.

In de jaren '90 waren er goede banden tussen de supporterskernen van NAC en Lokeren. Na een aantal rustige jaren werden het seizoen 2002/2003 de banden weer aangehaald.
In het seizoen 2003/2004 werd er een busreis georganiseerd naar de wedstrijd Lokeren - Genk. Voor de officiƫle wedstrijd werd er een wedstrijd tussen de supporters georganiseerd.